mandag 30. januar 2012

take my hand and we will run away.

nå nærmer det seg hjemreise. har fått tilsendt flybilletten. blir litt rart å reise fra dette tullet her nede, men blir også veldig godt å komme hjem. før jeg skal hjem skal jeg til paris, skal på konsert, skal hoppe i fallskjerm, skal feire 18årsdag, skal ha fire eksamener, skal til london noen turer, skal ha besøk av noen utrolig jenter, skal ta førerkortet, skal til brighton, skal danse, jeg har lyst til å gjøre så mye mer, men har ikke nok tid og penger.

lørdag 28. januar 2012

we all have regrets

nå skal jeg sove resten av helga. ses på mandag.

søndag 22. januar 2012

i wanna be your favorite hello, and your hardest goodbye.

Har hatt ei fin helg. Har egentlig ikke gjort noen ting. Har farget håret (gult), har jobbet, har lest masse til eksamen, har vasket og ryddet rom, har sett en del filmer, greit med en rolig helg en gang i blant. Har vært veldig mye med vertsfamilien da, å de er helt fantastiske. Vi ler til tusen.

Har forresten blitt tilbudt sommerjobb i England. Jobben går ut på å være sikkerhetsvakt under OL. Det vil si gratis inngang til alt som skjer, bor gratis, spiser gratis, og tjener £9 i timen, som er VELDIG bra til å være England. Ikke så bra sammenlignet med Norge da, men det er en opplevelse å ha med seg! Det eneste jeg tenker på er at det er sikkert godt å være hjemme etter et år i utlandet.

Eksamen på tirsdag, må lese litt mere nå, ha en fin kveld alle søte!

torsdag 19. januar 2012

skinny love

i fotografi må vi ta bilder under headingen "fashion in nature", dette var bildene jeg tok i dag, av utrolig pene beth.
dagene går utrolig fort. det er jo snart helg igjen. denne uka har jeg gjort mye lekser, øvd til eksamen, jobbet, og planlagt tur til england med noen venninner, samnt turer i sommer. gleder meg så utrolig mye til å dra på ferie. nå sitter jeg å drikker te og spiser norsk sjokolade, men er så sliten at jeg skal sove litt, før det blir mere sprell i kveld.

søndag 15. januar 2012

make your dream come true.

starten på helga var veldig fin. siri og jeg dro til karin, å der skjer litt av hvert. fikk mange nye venner, blant annet ei norsk dame. det morsomme var å våkne på lørdagen med et ekstra par nøkler i lomma. blant annet bilnøkler og nøkler til ei utrolig fin leilighet midt i byen. lørdagen og søndag var det å vaske kopper på pubben, ikke så morsomt...

you never walk alone.

har hatt noen fine dager sammen med mamma, tante og sandra. bestandig godt å se de hjemme igjen.

lørdag 7. januar 2012

feel free, and enjoy life.

i kveld har jeg jobbet masse, skal jobbe resten av helga, men det er helt greit. på mandag starter skolen, og da er det ikke lenge til eksamen. 24.januar har jeg eksamen i geografi. har startet å lese litt, målet er å stå, så tror jeg skal klare det.
god helg alle sammen. og sov søtt alle søte.

her er en liste over ting jeg har luktet i dag:
engelsk te
hvitløk
bibliotekbok
hundedritt
øl
joe
kinamat
vin og rose
frisk luft
forurenset luft
grønn te

torsdag 5. januar 2012

if you can't find trouble, seek it somewhere else.

siri ringte og sa hun var ganske lei alt som ha med england å gjøre, så spurte hun om jeg ikke ville være med å stikke av noen dager. jeg ble selvfølgelig kjempeengasjert, og noen timer senere satt vi på toget til london, hvor vi tilbragte de nærmeste dagene. 
når man stikker av til london for noen dager, trenger man frokost på starbuks. 
det er alltid greit med en ekstra natt på hotell. 
tror ikke jeg har opplevd så mye regn før. regnet varte kanskje i bare 20minutter, men det var voldsomt vått. 
ferier at vi fikk stipend, med shopping i denne lille gata. 
london er ganske fint om natta. til og med oxford street, gjennom et bussvindu. 
når vi først var i london måtte vi få med oss en musical og da, denne gangen ble det chicago.

vi var også på Chambert Market (skrev helt sikkert chambert feil, menmen), som var helt fantastisk. alt du vil ha mye billigere enn alle andre plasser. så så vi "the girl with the dragon tattoo", så spiste vi på restaurant, så sov vi på hotell, så var alt bare helt fint. tok en pause fra alt tullet i hverdagen.

tirsdag 3. januar 2012

if today was your last day.

et av favorittbildene fra 2011. (selv om jeg ikke klarer å snu det riktig veg...) 
har nettopp våkent. har ingen anelse om hva som venter meg i dag, kan bare håpe på det beste. så langt har det nye året vært bra. jeg har drukket te, drukket kaffe, sett harry potter, lest ei bok, jobbet, og det er vel det. i dag regner det i england. 10 grader og regn. typisk engelsk vær... (jeg har temmelig lite å blogge om når jeg blogger om været.)

søndag 1. januar 2012

happy new year

nyttårsforsetter: nei. men jeg har helt klart store forhåpninger til det nye året. det skal nytes.