onsdag 30. november 2011

i talk to god as much as i talk to satan, cus i wanna hear both sides.

sitter å hører musikk sammen med leonie. dagene går sååå fort. desember i morgen jo. i dag har jeg vært på posten og sendt en hel hau med pakker hjem til norge. å det koster en formue. fikk en ny venn da, for dama i luken på postkontoret var kjempehyggelig. tror jeg snakket med henne i over tre kvarter. også har jeg snakket med mamma. kjempelenge. det var også veldig koselig.

om noen vil donere penger til fattige (meg), sier jeg jatakk med et stort smil om munnen. pengene kommer til å gå til et godt formål (meg).

mandag 28. november 2011

i love you babe.

i dag har jeg hatt en veldig bra dag. har drukket masse te, sunget, jobbet (jeg gjorde det forresten veldig bra på jobben i dag, hihi), gjort alle leksene mine og snakket med disse fantastiske jentene:



gleder meg kjempemasse til dere kommer på besøk jenter! kan ikke vente med å se dere.

søndag 27. november 2011

those christmas lights, light up the street.

det er veldig kaldt. inne og ute. men det er ikke snø da. tørr ikke en gang håpe på snø til jul. i dag har jeg gjort masse lekser, drokket mange kopper te og hørt veldig mye julemusikk. jeg vil ha jul, nå med en gang. derfor har jeg startet å høre julemusikk. dette er foreløbig årets favoritter:
fairytale of new york - (the version from PS. i love you)
christmas lights - coldplay
another christmas - amanda jenssen
home for christmas - maria mena
close to you - carpenters
winter song - sarah mclachlan
magic moments - percy camo
shake up christmas - train
winter wonderland - jason mraz
by the way, thank you siri, for this lovely mug.

lørdag 26. november 2011

PS. i love you.

i dag har leonie og jeg brukt dagen på å bake kaker og høre julemusikk. også har jeg gjort litt lekser og vært litt flink. har vært en fin dag. i går var jeg på kino å så twilight. jeg likte den ikke. men alle andre likte den. i morgen skal jeg jobbe og gjøre mer lekser. det var helga veldig fort oppsummert. også har jeg drukket utallige kopper te.

onsdag 23. november 2011

life is gooooood.

dette er hva vi gjør i fotografi...det er ganske digg
nå sitter jeg å hører julemusikk og skriver lister, selv om jeg burde lest til eksamen. i dag har jeg og siri vært på cafe, det er alltid like koselig. som regel gjøre vi masse lekser der, men i dag har vi bare ledd og hatt det fint. ellers er alt veldig fint for tiden.

tirsdag 22. november 2011

what's meant to be, will always find a way

- sitat leonie

all i want for christmast is you

nå er det ikke lenge til jul. blir litt rart å feire jul på engelsk vis. har kjøpt masse julegaver, som skal sendes denne uka, men det koster jo mer å sende dem med posten, enn hva det koste å kjøpe gavene. selv har jeg ikke mange ønsker for jul, kom heller en tur til england å besøk meg.

mandag 21. november 2011

every day might not be good, but there's something good in every day.

utveksling er helt klart en berg og dalbane. oppturer og nedturer om en annen. dagen i går var veldig lang, men i dag har vært helt super! selv om det er mandag, rart. i dag hadde jeg forresten min første eksamen i england. tror det var bare en prøveeksamen, men likevel da (dessuten er jeg ikke helt sikker). i alle fall, det gikk veldig bra. woop! også spiste jeg kjeks mamma hadde baket til meg. de var kjempegode, tusen takk for dem.
siden det er mandag, har jeg jobbet. fikk lønn for forrige uke. hihi. også i dag var jeg servitør istedet for å jobbe med å gjøre oppvasken. servitør er definitivt mye morsommere, selv om de morsomste gutta er på kjøkkenet, ikke i baren. møtte et lite dilemma som servitør da, ganske mange av kundene spurte om nummeret mitt. skal jeg si ja å dermed få mye tips? eller skal jeg si nei for å unngå masse tull og fjas? selv om james (en jeg jobber med) sa jeg skulle si ja (han ville ha mer tips...) endte jeg opp med å si nei. ble fortsatt noen kroner i tips da. bra dag. håper dere har det bra hjemme i norge. 

torsdag 17. november 2011

tonje wins

spilte utrolig mye kort. jeg lærte dem boms og games og gris og idiot. å det var så utrolig arti, for jeg vant hele tiden. hihi. de trodde jeg dikta spillene da, siden jeg vant, derfor ble spillene kalt tonje wins. lol
hvis hogwards hadde vært i wales, ville jeg tippe dette var det.
det å le til det gjør vondt i magen, spille kort til du blir så sliten i hode at du ikke lenger kan tenke, stjele kake for så å ha kakekrig, være våken hele natta, og bare det å være sammen. hadde en veldig fin tur til wales. selv om det var undervisning på morgenen OG på kvelden, var det en bra tur. spesielt når det ikke var undervisning.

onsdag 16. november 2011

hi baby! busy tonight?

hadde en veldig fin tur til wales. spilte masse kort, lo utrolig masse, stjal masse kaka, og det var vel det. geography-klassen min er helt utrolig, hadde det så utrolig moro. også gjorde vi litt lekser da...og besøkte en elv.

mandag 14. november 2011

i wish that you were here. or i were there. or we were together anywhere.

om du møter noen du ikke møter så ofte, merker du hvor mye du faktisk setter pris på dem. møtte denne gjengen i copenhagen i helga. var veldig koselig å møte dem igjen. det var en veldig fin tur, selv om det var ganske mye trøbbel med å komme seg dit (også). samme hvor mye man har reist, er det lett å glemme passet, å det er ganske vanskelig å reise uten pass. (selv den beste kan gjøre feil.) så det ble en temmelig dyr tur, men det var verdt det. gikk rundt i danmark, bar på kameraet som veier kanskje fem kg, tok kanskje ti bilder, et bilde ble fint...jaja. 

tirsdag 8. november 2011

what do you want? i want adventures

nå sitter jeg å gjør lekser, og det er ikke akkurat moro. men det må til. lev dagen i dag som det er den siste, og lær som om du skulle leve i all evighet. jeg leser og leser om en konge i england, som levde for over 600 år siden. og mens jeg leser tenker jeg bare "faan, hvorfor leser jeg dette? når kommer jeg til å behov for å kunne dette?" hver gang konkluderer jeg med aldri, å det tar litt motet fra meg. har eksamen om to uker, håper det kommer til å gå bra. eksamen, tenk på det da...
så de siste dagene har ikke vært så gøy, har vært mest lekser. gleder meg til helga, også er det jo bare 6 uker til juleferie.

mandag 7. november 2011

if you never try you'll never know

to uker med høstferie er over. har vært to utrolig bra uker som ikke kommer til å gå i glemmeboka med det første. startet med edinburgh, var innom london, og fester og shopping og middager og kosekvelder og masse morro før det avsluttet med jobb i kveld. lørdag kveld var siri og jeg på date forresten. hihi. dobbeldate faktisk. var morro da. skole i morgen. det er som et helt annet liv. 6uker til høstferie, woop!

søndag 6. november 2011

begin doing what you want to do now, were not living in eternity.

do you want to go to london for a musical or something?
yes, why not. when does the train leave?
hm, in 30minutes.
we have to hurry then.

fredag 4. november 2011

the biggest mistake you could ever make is being too afraid to make one.

dagene går alt for fort. to uker ferie har flydd forbi. er ikke lenge til eksamen, men før det skal jeg nyte de siste dagene av ferien til 1000. nå ligger siri og jeg som to slakt på sofaen og spiser jordbær. det er litt fint det da. peace out.

torsdag 3. november 2011

all the crazy things we did last night.



-skal vi se film og spise godteri i kveld, eller skal vi gå ut? -vi går ut. -ok. 

onsdag 2. november 2011

bad desicions make good stories