torsdag 31. mai 2012

Together we're invincible.

Hadde middag med Leo i gårkvekd, utrolig koselig å se den jenta igjen. Gleder meg til å besøke henne i London og Berlin til høsten. 5 dager igjen, har ikke mange planer de siste dagene, skal på konsert (og afterparty med avicii), grille, piknikk, sleepover, en siste tur til London, så blir det å si farvel. Utrolig blandede følelser om å komme hjem..

tirsdag 29. mai 2012

This could be the end of everything. So why don't we go. Somewhere only we know?

Et år er snart gått og nå er det på tide å vende nesa nordover. Noen dager har vært lange og trasige, mens de fleste dagene har vært utrolig bra. Jeg har fått masse nye venner, sett mange nye plasser, gjort mange gærne ting, og dette er et år jeg definetivt ikke kommer til å glemme. Hverdagen her er helt annerledes enn hva den er i Norge, det vil bli rart å vende til bake til gamle vaner, men det er på tide å dra hjem. Har til og med sjekket været for når jeg kommer hjem. Selv om det er hardt å ta farvel er jeg kar for å komme hjem igjen. Så vi ses om syv dager!

lørdag 26. mai 2012

I wanna be drunk when I wake up. On the right side of the wrong bed.

Har hatt en herlig dag på stranda. Spist fantastisk god mat og ledd til magen verker. Kunne ikke vært bedre. Ha en fortsatt fin helg!

søndag 20. mai 2012

You need me now I don't need you.

Have had some great days in my favourite city.

tirsdag 15. mai 2012

And I get to kiss you baby just because I can.

Ferdig med første eksamen, og det gikk veldig bra! Skulle bare mangle for jeg øvde veldig mye hele helga. Godt å være ferdig, fortsatt to igjen da, men regner med de også skal gå bra.
Snart sommerferie, og jeg har fått sommerjobb, og skal på festival og alt ser lyst ut! Gleder meg til å komme hjem, men vil liksom ikke reisefra England.
Var ut å spiste middag med Siri og Karin i dag, alltid like koselig. Nå skal vi se film og alt er bare flott. God natt alle sammen.

søndag 13. mai 2012

You're my wonderland.

God søndag morgen. For en herlig følelse å ikke ha noe å gjøre! Jeg sitter i sola og leser til historie eksamen på tirsdag, og nå tror jeg jeg kan alt jeg trenger å vite. Drikker te og hører Jason Mraz. Og jeg har ny rosa bikini for £6.98.

Lucky I'm in love with my best friend. Lucky to have been where I have been. Lucky to been coming home again.

Playing guitar, singing and eating ice cream with some lovely friends. And dancing a bit.

torsdag 10. mai 2012

Run away with my heart.

Nå sitter jeg (faktisk) å leser historie. Har snart eksamen, så jeg trenger det. Ellers skjer det ikke mye, regner ganske mye. Plutselig kom the rose på radioen, det er egentlig en ganske fin sang. Husker vi spilte den på ungdomsskolen. Tilbake til historie, Henry VII var en upsurper king, som kom til tronen i 1485, ved the battle of Bosworth. Hvis du synes dette høres interessant ut er det bare å ringe.

tirsdag 8. mai 2012

Thats what's make you beautiful.

Just cuddling up with this amazing boy.

I'll never let you go. If you promise not to fade away, never fade away.

gratulere med vell overstått konfirmasjon andrea. det var utrolig koselig å se deg igjen. og du var utrolig fin i bunaden din. jeg hadde i alle fall en veldig fin dag. (satt faktisk ved barne-bordet selv om jeg var voksen og drakk kaffe) gleder meg til å se deg igjen snart vennen.

Tonight. We are young. So lets set the world on fire.

god morgen!
tenk, naa er my little baby sister konfirmert. hun var utrolig pen og det var en veldig fin dag. litt trist aa maatte dra tidlig for aa tilbringe 10 timer paa tog. men men, har hatt en utrolig fin helg hjemme i norge, men det har ogsaa vaert godt aa komme hjem igjen. ble hentet paa flyplassen, saa bars det ut for aa spise middag. sovnet med en gang, for nattog er ikke saerlig konfertabelt. naa sitter jeg paa skolen aa leser historie, kan ikke si jeg er paa ferie i england, det er back to reality! har forresten eksamen om en uke.
han en fin dag alle sammen.

lørdag 5. mai 2012

You never walk alone.

Godt å være hjemme hos gamle gode.

fredag 4. mai 2012

She says: hello. You fool. I love you.

Er på veg hjem. Blir i Norge i hele tre dager. Sammen med ei utrolig herlig jente.

torsdag 3. mai 2012

I don't believe that anybody Feels the way I do, about you now

nå sitter jeg på favorittkafeen og drikker svart kaffe og leser om verdens energiforbruk. fordyper meg i russlands olje og gass eksport. har ingen fritimer lenger, for vi må attende ekstra revision timer. har eksamen om under to uker. tror faktisk det kommer til å gå ganske bra!
nå skal jeg ut å spise middag med tom, før jeg skal hjem og pakke klart for å reise til NORGE for helgen. (ny blogg: tonjeinnorway.blogspot.com) ses snart!