lørdag 25. februar 2012

Working nine to five...

Har to timers pause nå før det blir jobb igjen i kveld. Sitter i sola å drikker coke med mine favorittjenter. Blir det noe bedre eller?! jobbet først fire timer, så blir det enda et firetimers skift i kveld. 

We found love in a hopeless place.

Har hatt en fantastisk kveld ut med mine to favorittjentet. Nå blir det natta.

torsdag 23. februar 2012

I got no plans I ain't going nowhere.

da har vi sagt velkommen til sommeren! det er 16grader og steiksol, regner med det er godt over 25 grader i sola. folk sykler forby i shorts og unger spiser is og alt er bare fint. for øyeblikket sitter jeg i sola og spiser yoghurt, det kan virkelig ikke bli bedre! 

So take your fast car and keep on driving.


de siste dagene har jeg våknet uten denne jenta, spist frokost uten henne, gått til skolen uten henne, gjort alt uten henne. så det var veldig godt å få henne hjem igjen. i kveld har vi hatt piknik på gulvet med vafler og te, kunne ikke vært bedre.

onsdag 22. februar 2012

were smiling but were close to tears.

hei alle søte. titter bare innom før jeg må løpe av gårde, jobber i kveld. i går startet jeg å regne litt, og nå er det 16 uker til jeg kommer hjem for godt. ikke for godt da, blir sikkert ikke hjemme så alt for lenge. poenget er at jeg flytter fra england om ikke lenge. på en måte er det veldig trist, for jeg har det så utrolig bra her, har masse venner og mye moro. på den andre siden skal det bli veldig godt å komme hjem til mammas mat, alle gode gamle og en sommer som skal bli helt fantastisk.

tirsdag 21. februar 2012

monsters dont sleep under your bed, they sleep inside youre head.

i dag startet skolen igjen. alarmen gikk av klokken syv som vanlig. har gjort masse lekser i dag da. selvfølgelig godt å se venner igjen, men foretrekker definitivt ferie. har reist litt rundt om kring i england i løpet av mid term. dro til brighton med ei superjente. london med ei norsk jente. canterburry med noen venner fra organisasjoen, og margen med noen supre jenter. så har jeg jobbet en del, og ledd en del, og hatt det veldig fint. håper dere hjemme i norge nyter høstferien.

torsdag 16. februar 2012

i wonder what you think when you see me.

dagen i dag har jeg tilbragt i london sammen med ei herlig norsk jente. handlet noen gaver, og disse babyene, gleder meg så utrlig mye til å ta dem i bruk. rakk såvidt toget hjem, så bars det rett på jobb, og sarah (favorittkokken min for øyeblikket) hadde lagd jordbær dyppet i sjokolade, så istedet for å skrelle poteter spiste vi sjokoladedyppede jordbær. perfekt.

onsdag 15. februar 2012

This is the start of something good, don't you agree?

Gavin DeGraw sparte ikke på noe som helst, konserten var helt fantastisk. Konsertarenaen var veldig liten, det var kanskje to tusen mennesker der. Tror 1998 av dem var kjempeforelsket, så satt Ingrid og jeg der og prøvde å la være å se på all kyssingen.

tirsdag 14. februar 2012

happy valentines day.

valentines day er veldig stort i england, alle som har kjæreste går ut å spiser eller drar på kino og bare er kjærester. jeg spiser frokost med leonie og har det fint. skal snart til london for å møte ei herlig jente. ingen date i kveld da, men jeg hadde en veldig vellykket date i går kveld. happy valentines day alle søte!

you can count on me as one two three.

dro på shopping med ei herlig jente. har nevnt det tidligere, men hun har gjort dette året bedre enn hva jeg kunne håpe på.

torsdag 9. februar 2012

I'm in love with a girl that knows me better.

sammen har vi det utrolig morsomt. denne jenta er ikke bare ei jente jeg deler rom med, hun er blitt søstera mi. hun hjelper meg, hun ler med meg, hun kjøper kaffe med meg, hun gjør ulovlige ting med meg, hun går til skolen med meg, hun gråter med meg, hun har gjort året mitt her så mye bedre enn hva det ville vært uten! litt synd hun ikke kan lese dette, men heldigvis vet hun hvor mye hun betyr for meg!

onsdag 8. februar 2012

I got a feeling that tonight gonna be a good night.

Det er veldig godt aa ha Sofie her. I dag har vi vaert i London og sett alt som er aa se der. Naa ligger vi aa ser csi og drikker champagne. Kan det bli noe bedre?

mandag 6. februar 2012

nothing is like a big cup of tea with your best friend.

endelig har jeg fått besøk av verdens herligste jente. var surrealistisk å se henne gå av toget. kjente tårene trille nedover kinnene. nå sitter vi på nero sammen med leonie og drikker kaffe, før vi skal ut å spise og på musical. skal vise sofie london og mye mye mer, så har jeg lovt mamma at vi skal gjøre masse rart jeg ikke kan fortelle noen om, så må vel holde det!
det er forresten masse snø i england for øyeblikket. det var en løgn, det er ikke masse snø, det er litt snø. men alle har gone totally crazy! var et helvete å komme seg hjem fra byen lørdagsnatta, det var ingen taxier eller tog eller busser, på grunn av 5cm snø.

søndag 5. februar 2012

I love you like a love song baby

Leonie og jeg har tilbragt dagen i London. Vi har drukker utallige kopper kaffe, spist lunch, shoppet og kost oss masse. God helg alle fine.

onsdag 1. februar 2012

party all night, sleep all day

i gaar kveld var jeg paa fest og haddde det arti. danse danse danse. naa sitter leonie og jeg paa skolen og spiser sjokolade ogs ser paa feritur. vi finner veldig billige turer til tyrkia, tror vi drar dit. haaper i alle fall det. england er forresten veldig bra, det er ganske kaldt, de tor det kommer til aa sno om ikke lenge. til helga skal jeg til london og paa fest og jobbe og sofie kommer!